maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Nieuwendijkse kroeg na waarschuwing weer te lang open

27 januari 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Aan de Rijksweg in Nieuwendijk was zondag nog een kroeg laat open. Te laat. Tegen de uitbater van deze horecagelegenheid is daarom proces-verbaal opgemaakt.

Agenten zagen zondag dat de zaak om 02.50 uur nog open was. Er werd nog volop geschonken door de kroegbaas die circa nog 30 klanten aan ziujn toog had. De gordijnen van het etablissement waren inmiddels al wel gesloten. De zaak had om 02.00 uur dicht moeten zijn.

Gewaarschuwd
De eigenaar was in september jl. eerder al gewaarschuwd door de gemeente en de politie omtrent de naleving van de verplichte sluitingstijden. De gemeente Werkendam is door de politie in kennis gesteld van de gebeurtenissen. De gemeente zal maatregelen nemen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.