dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Vischwijvenkoor bestaat tien jaar en viert het groots

24 januari 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  In mei dit jaar bestaat het Vischwijvenkoor tien jaar. Dit jubileumjaar gaat men groots vieren. Met elke maand een optreden in verzorgings- of verpleeghuis pro deo, in het Land van Heusden en Altena.

Ook gaat het koor dit jaar een jubileum-cd opnemen bij Gerdo Nieuwenhuizen in Andel. Op de site laten de Vischwijven weten: 'Deze cd-opnamen kosten geld en daarom zoeken wij nog sponsoren voor onze nieuwe cd. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.'

Jaarmarkt
Dit jaar zijn de dames ook vertegenwoordigd op de jaarmarkt tijdens het festivalweekend  in Woudrichem om zo geld voor de cd bij elkaar te zingen en te halen. 'Heel veel spullen zullen in onze kraam zijn, van zelfgemaakte brocate snuisterijen tot lekkere popcorn. Al het verdiende geld gaat naar de opname voor onze nieuwe cd. Mogen we rekenen op uw steun met een donatie of sponsering?'

Het koor treedt op met uitzondering van de maanden juli en augustus. Wie zich daarvoor wil aanmelden, neemt contact op via telefoonnummer: 0612 552 828.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.