woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Met alcohol op de Boompjes de tuin in

23 januari 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / NIEUWENDIJK - De politie kreeg woensdagavond 22 januari rond 18.10 uur de melding van een verkeersongeval op de Boompjes in Almkerk. Het bleek te gaan om en eenzijdig ongeval: een automobiliste was onder invloed van alcohol de tuin van een woning in gereden. Het gaat om een 48-jarige vrouw uit Nieuwendijk.

Blaastest
Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze dat de vrouw bloeddoorlopen ogen had. Ze weigerde mee te werken aan een blaastest en moest mee naar het politiebureau. Daar bleek uit de ademanalyse dat ze inderdaad onder invloed van alcohol was (uitslag 910 ug/l). Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.