zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Winst en koppositie voor ACKC

22 januari 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Een wedstrijd tegen de hekkensluiter Arena in Rhenen stond er afgelopen zaterdag op het programma. De ploeg van coach Van Houwelingen draaide bepaald niet lekker in de eerste helft en stond bij rust met 7-5 achter, maar kon de zaak in positieve zin ombuigen en ging uiteindelijk met een verdiende 12-16 overwinning terug naar Brabant.

Coach van Houwelingen (die overigens afgelopen week zijn contract als hoofdtrainer van ACKC met een jaar verlengd heeft) had zijn ploeg voor de wedstrijd op het hart gedrukt om alles uit de kast te halen, zowel aanvallend als verdedigend. Want ook deze tweede wedstrijd op rij tegen een degradatiekandidaat moet een opmaat zijn voor de wedstrijd volgende zaterdag tegen de koploper ZKC '31.

ACKC speelde weer met vorige week afwezige Carola 't Lam, en Bart de Peuter verving Frank Mommers (wintersport). Verder stonden de dames Floor Francke, Janneke Peek en Marlies Kant en de heren Frank Bakker, Marnix Kammer en Jelle van de Water (C) in de basisacht.

Lees hier verder...

Lees meer over:

Almkerk korfbal ACKC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.