woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Ondernemers op de Coffee in Andel

18 januari 2014 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ANDEL - Wie van buitenkansen houdt, moet op 13 februari toch wel naar Andel. Aldus de organisatoren van de twaalfde editie van de regionale netwerkbijeenkomst. Open Coffee Altena gaat naar in Partycentrum 't Buitenhoff in Andel. Opnieuw B2B, met coffee als brandstof.

Opnieuw kunnen ondernemers zich in negentig 'bloedstollende' seconden presenteren op de Rode Coffee Stip voor een dikke honderd ondernemers, waarvan inmiddels velen ook van buiten de regio komen.

De Coffee Swop is een terugkerend onderdeel van de Open Coffee netwerkbijeenkomst. Het Engelse woord 'swop' (of 'swap') betekent letterlijk 'ruilen.' Voor de Coffee Swop deponeren de aanwezige ondernemers hun visitekaartjes in een groot koffieblik waar - willekeurig - drie exemplaren uit worden getrokken in ruil voor een kans op een gratis B2B-dienst. Zou de door andere ondernemers gratis aangeboden expertise niet passend zijn, kan deze tijdens de netwerkbijeenkomst geruild of weggegeven worden. De Coffee Swop brengt zo niet alleen het 'swoppende' bedrijf exclusief voor het voetlicht, maar is vooral ook bedoeld om nieuwe B2B-contacten (extra) te stimuleren.

Feiten
De feiten op een rijtje... Open Coffee Altena  12.0 wordt georganiseerd aan de Buitenlaan 1 in Andel. Datum: 13-2. Voor wie wil komen netwerken doet dat van 09.30-11.00 uur. Aanmelden kan al via www.OndernemendAltena.nl. Een mailtje naar CoffeeAltena @ Aalburg . net kan ook.
Wie een Swop wil aanbieden speelt ook dit even door via de genoemde gegevens.

(Bij de foto - genomen door Joop Lankhaar uit Genderen: Een impressie van de elfde editie in Almkerk, Golfpark Almkreek. Het was druk die ochtend. 120 ondernemers meldden zich op de Coffee...)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.