maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Stoffelijk overschot Biesbosch niet van Germa van den Boom

15 januari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Gisteren rond 14.00 uur hebben vissers in het buitenbied van Werkendam een stoffelijk overschot gevonden. Het lag bij het stroomgat Witboomkil nabij de Boomgatweg in de Biesbosch. Inmiddels heeft op die locatie forensisch onderzoek plaatsgevonden en is het stoffelijk overschot overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Direct na het bekend worden van dit nieuws werd op internet gesuggereerd dat het wel eens om de sinds 1984 vermiste Germa van den Boom zou kunnen gaan. Maar volgens politiewoordvoerder Jeroen Steenbergen kan die mogelijkheid worden geschrapt, zo verklaarde hij tegenover vermist.nl. 'Dat is een zaak van dertig jaar geleden. Als er ooit iets van Germa zou worden teruggevonden, dan zouden dat hooguit botresten zijn en daarvan is in deze zaak geen sprake. Dit stoffelijk overschot ligt er korter, maar we hebben nog geen idee om wie het gaat. Op dit moment weten we zelfs nog niet of het om een man of een vrouw gaat. Ik hoop een dezer dagen meer te kunnen melden.'
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.