donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Samenwerking Maropol en Damen Shipyards een feit

14 januari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Maropol Group BV heeft vanuit diverse divisies van Damen Shipyards opdrachten gekregen voor het produceren van schuimgevulde polyurethane fenders voor meerdere types Fast Crew Suppliers (FCS). 

Momenteel wordt gewerkt aan fendersets voor nieuwbouw FCS's van de Damen-locaties Gorinchem en Den Helder. Het betreft het nieuw leveren van complete fendersets voor de FCS2610 en de FCS2008, alsmede het leveren van vervangingsdelen en reparatie van beschadigde fenderdelen. De fendersets worden geproduceerd volgens de aangeleverde specificaties en tijdens het productieproces zal er tussen Damen en Maropol nauw worden samengewerkt om waar mogelijk verbeterpunten in de productie en op het gebied van duurzaamheid te realiseren. 
 
Ook de productie van schuimgevulde cilinder-fenders wordt door Maropol Group BV in opdracht van Damen Gorinchem uitgevoerd. 
 
Samenwerking
Maropol Group BV is dankbaar voor het in haar gestelde vertrouwen en kijkt de (her)nieuwde samenwerking met vertrouwen tegemoet. De onderlinge contacten tussen de diverse afdelingen binnen Damen en de Maropol Group BV bieden mogelijkheden voor een langdurige samenwerking met als beoogd resultaat, van beide partijen, hoogwaardige producten op de schepen van Damen, geproduceerd door Maropol Group BV in Werkendam. 
 
(Foto Maropol Werkendam)

Lees meer over:

samenwerking Maropol damen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.