vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Riet de Graaf, Topboerin van Altena

13 januari 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Riet de Graaf (56) uit Nieuwendijk is door ZLTO Altena Biesbosch uitgeroepen tot Topboerin van Altena. Dit gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Wapen van Emmickhoven. Piet Hartman, nachtburgemeester van Altena, zocht samen met de dierenartsen Jaap Keller, Arie Baks en Klaas Rienks naar de Topboerin.

Riet de Graaf is één van de kandidaten op de Werkendamse CDA kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Riet de Graaf is sinds kort voorzitter van de landelijke vakgroep LTO Paardenhouderij. Ze was al sinds 2007 lid van de ZLTO-vakgroep Paardenhouderij. Riet de Graaf voert sinds 1985 in maatschap met haar echtgenoot een bedrijf met akkerbouw, schapen en paarden. Vanaf 1996, toen de schapenhouderijtak is beëindigd, hebben ze een professioneel opgezette pensionstal.

Voorzitter
Bij de ZLTO volgde ze meerdere bestuurderscursussen. Van 2002-2012 was ze voorzitter van de ZLTO-afdeling Altena Biesbosch. Tevens is De Graaf sinds 2004 lid van de werkgroep Noordwaard (ontpolderingsproject Ruimte voor de Rivier). Verder was ze enkele jaren geleden betrokken bij de oprichting van de Agrarische Natuurvereniging Altena Biesbosch.

Lees meer over:

ZLTO riet de graaf boerin
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.