zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Oudendijk krijgt een popschool

11 januari 2014 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - Oudendijk krijgt een heuse popschool binnen haar grenzen. De Popschool zit op meerdere locaties. In de regio onder andere in Gorcum en Hardinxveld-Giessendam. Daarbuiten ook in Den Haag, Rotterdam en Breda.

De Popschool richt zich voornamelijk op de muzikale vorming en -ontwikkeling van de beginnende- tot aan de ver-gevorderde musicus, ongeacht leeftijd en/of muziekrichting. Naast het educatieve deel van de missie biedt men, ten behoeve van de reeds gevorderde musici (van amateur tot aan professioneel), professionele coaching, zowel individueel, als ook in groepsverband, de zogenaamde bandcoaching.

De popschool is te vinden aan de Oudendijk 72.

Verdere adresgegevens
4285 WL Oudendijk
Tel: 0184-631546
Email: info@depopschool.nl

Lees meer over:

muziek Oudendijk popschool
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.