vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Facebookers vallen burgemeester Naterop bij

8 januari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Op Facebook is een steunbetuiging verschenen voor Fons Naterop. De burgemeester  van Aalburg kreeg maandag een dreigbrief op het gemeentehuis na het politieoptreden bij de rellen in Veen vorige week. De (vermoedelijk) Veense dreigbriefschrijver houdt de burgervader persoonlijk verantwoordelijk voor de ontstane onrust.

Volgens de schrijfster Corinda Wendeldejoode uit Genderen vergeet de schrijver van de dreigbrief dat dankij de inzet van Naterop in Veen een nieuw sportpark komt en dat hij ook de man is die geregeld heeft dat er met oud en nieuw een tent 'met drank' staat. Vanwendedejoode schrijft: 'Hij niets heeft gedaan wat een ander burgemeester ook niet had gedaan! Hij heeft helemaal gelijk met dat stomme stoken, dit is namelijk echt niet meer voor de lol, maar puur uitlokkend gedrag.'

De steunbetuiging van de Genderense is inmiddels al vele malen gedeeld. Ook het AD plaatst een artikel over de actie van Corinda. Naterop kan dus zijn betuigingen telllen...

Ook de redactie van AltenaSteden.net steekt burgemeester Naterop een hart onder de riem... Chapeau!

  • Wie de steunbetuiging wil lezen of wil delen klikt HIER.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.