maandag 29 november 2021

Alles over Altena

BART gaat weer van start

8 januari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ook in het nieuwe jaar organiseert Bart weer allerlei activiteiten voor jong en oud. Aanstaande vrijdag gaat het Like Moving 2 programma weer van start. De komende vrijdagen kun je de volgende lessen volgen: freerunning, hiphop, basketbal en golf.

Op verschillende scholen wordt de komende maand de Eurofittest afgenomen. De leerlingen voeren verschillende testjes uit die te maken hebben met kracht, coordinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen en snelheid.
Ook worden er lessen Funsport georganiseerd met als thema ‘Minute to win it’. Allerlei verschillende spelletjes waarbij je binnen een minuut een bepaald doel probeert te halen.
In februari/maart is het voorjaarsvakantie en ook dan organiseert Bart verschillende lessen in alle kernen.
In maart is het jaarlijkse NLdoet! Kijk alvast of jouw vereniging ook mee kan doen en meld een klus aan. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden als vrijwilliger.
Eind april staat de Nationale Sportweek gepland. Een mooi moment en goede reden om extra veel aandacht aan bewegen te besteden voor jong en oud.

Kortom, genoeg te doen de komende maanden! Voor meer informatie kun je in onze agenda kijken. Mochten er nog vragen zijn of heb je activiteiten die ook op onze agenda kunnen worden gezet: Laat het ons weten!

Lees meer over:

sport Altena jeugd Bart like moving2
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.