Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Inwoners Veen niet blij met dreigbrief

7 januari 2014 (door AalburgNet)

VEEN - De inwoners van Veen zijn niet blij met de dreigbrief die is verzonden naar burgemeester Fons Naterop. Vandaag werd een dreigbrief bezorgd bij Omroep Brabant. In deze dreigbrief kreeg de burgemeester van Aalburg diverse bedreigingen. De brief werd afgesloten met de tekst: ”Groetjes uit Veen”. De Veense bevolking laat op de diverse social media weten “not amused” te zijn met de bedreiging.

Op de digitale platforms stromen de reacties binnen. Vooral de Facebookpagina van Omroep Brabant gebuert dat veel. Ondanks dat de Veense inwoners over het algemeen niet voor de camera’s willen reageren, doen zij dat wel op de brief. Veel inwoners betreuren de dreigbrief omdat dit het karakter van het dorp Veen negatief aantast. Op enkele tegenstanders van de burgemeester na, is er ook veel lof over het optreden van de burgemeester. Over het algemeen zeggen de inwoners uit Veen de e-mail “smakeloos" te vinden.

Laf
De burgemeester gaf vorige week aan graag in gesprek te gaan met de gearresteerde jongeren. Sinds gisteren kunnen zij zich melden bij de gemeente. Met hen zal een afspraak gemaakt worden. Eén van de reacties die bij Oké FM binnenkwam luidde: ”De burgemeester geeft duidelijk aan met iedereen in gesprek te willen gaan… Waarom dan zo laf via een anonieme brief? Een échte Veense heeft ballen en zou er zijn eigen naam onder zetten!”. Ook wordt op de social media veel gespeculeerd dat de brief niet uit Veen zou komen, maar wellicht door de pers of een buitenstaander is verzonden. (Oké FM)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.