donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 12.0: Buitenkans in Andel

7 januari 2014 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ANDEL - De Coffee is nog niet bruin, maar ondernemers kunnen zich al wel aanmelden... Open Coffee Altena editie 12.0 wordt op 13 februari 2014 gehouden in Partycentrum 't Buitenhoff in Andel. Opnieuw B2B, met coffee als brandstof.

Was editie 11.0 er eentje die klonk als een klok(je), ook voor de allereerste aflevering in het nieuwe jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen.
Opnieuw wordt de rode Coffee Stip neergelegd voor de - altijd spannende - negentig seconden pitch en opnieuw worden Swops weggegeven.

De Coffee Swop is een terugkerend onderdeel van de Open Coffee netwerkbijeenkomst. Het Engelse woord 'swop' (of 'swap') betekent letterlijk 'ruilen.' Voor de Coffee Swop deponeren de aanwezige ondernemers hun visitekaartjes in een groot koffieblik waar - willekeurig - drie exemplaren uit worden getrokken in ruil voor een kans op een gratis B2B-dienst. Zou de door andere ondernemers gratis aangeboden expertise niet passend zijn, kan deze tijdens de netwerkbijeenkomst geruild of weggegeven worden. De Coffee Swop brengt zo niet alleen het 'swoppende' bedrijf exclusief voor het voetlicht, maar is vooral ook bedoeld om nieuwe B2B-contacten (extra) te stimuleren.

Open Coffee Altena 12.0
De feiten op een rijtje... De eerstvolgende Open Coffee Altena, editie 12.0 wordt georganiseerd op 13 februari 2014 in Partycentrum 't Buitenhoff, Buitenlaan 1 in Andel. Voor wie wil komen netwerken... Aanmelden kan al via www.OndernemendAltena.nl. Een mailtje naar CoffeeAltena @ Aalburg . net kan ook.

Tot dat moment namens de stuwende krachten achter Open Coffee Altena (Cor Spek en Henri Verhagen): 'Bijzondere Feestdagen en een ondernemingsvol nieuwjaar!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.