woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Digitaalburg overhandigt resultaten enquete aan Optimaas

6 januari 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De redactie van Digitaalburg heeft vandaag de uitkomsten van haar enquête over het voorgenomen glasvezelnetwerk overhandigd aan Optimaas, het burgerinitiatief dat gaat voor een breedbandvoorziening voor heel Aalburg.

Digitaalburg startte het afgelopen weekend een enquête om de discussie rondom het glasvezelnetwerk voor Aalburg een extra boost te geven op weg naar 55% draagvlak. De redactie van Digitaalburg is, gelet op de problematiek die ze zelf heeft gehad met het huidige netwerk, een groot voorstander van de komst van glasvezel. De redactie wilde met de enquête evenwel bereiken dat de voorgenomen plannen in de belangstelling zouden blijven en gaat er van uit dat Optimaas de vragen die leven bij de Aalburgse gemeenschap leven zal beantwoorden.

Suggesties
Taco van Arkel, de kwartiermaker voor Optimaas, liet inmiddels weten de uitkomsten van de enquête serieus te nemen en zegde toe de vragen goed te bekijken. 'Als er nog vragen bestaan, en dat is zo, dan gaan we die beantwoorden. Er zaten', aldus de Optimaas-man, 'zeker waardevolle reacties bij.'

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.