maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Nieuwendijksijt gaat door in gepimpte vorm

4 januari 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De makers van de NieuwendijkSijt hebben besloten om door te gaan met de Sijt. Op de in december gehouden enquête werd door ruim 70% van de bezoekers positief gereageerd. Ook werd de Sijt in december 2013 door ruim 2.600 mensen bezocht.

Via de Sijt laat de redactie weten: 'We hebben ons tijdens de kerstvakantie drie slagen in de rondte gewerkt om de Sijt te voorzien van een nieuw jasje. Met name door de benjamin van de redaktie is hard gewerkt om er iets moois van de maken.'
 
Wie een kijkje wil nemen: www.NieuwendijkSijt.nl

Lees meer over:

Nieuwendijk sijt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.