zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Zestienjarige bromfietser komt om het leven

4 januari 2014 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Zaterdagmiddag kwam een 16-jarige bromfietser uit Zuilichem bij een verkeersongeval op de Maasdijk om het leven. Het ongeval vond rond 15.45 uur plaats. De jongen reed met zijn crossbrommer tegen een lantaarnpaal.

Een verkeersongevallenanalist stelde ter plaatse een nader onderzoek in naar de toedracht. Daarover is inmiddels meer bekend in zoverre dat de jongeman in kwestie samen met twee vrienden onderweg was van A naar B. Ieder op een eigen brommer. Het vehikel van het slachtoffer begon, aldus een getuige, te slingeren waarna hij de weg over schoot en aan de overzijde van de weg tegen een lantaarnpaal knalde. Het lijkt erop dat de jongen de macht over het stuur verloor.

 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.