Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Burgemeester Naterop wil met betrokkenen Veense rellen in gesprek

3 januari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Middels een persbericht laat de gemeente Aalburg weten dat burgemeester Fons Naterop graag bereid is om de direct betrokkenen bij de uitgevoerde arrestaties rondom de jaarwisseling in Veen te ontvangen voor een gesprek.

Degenen die dat wensen kunnen zich vanaf maandag  6 januari aanmelden bij het bestuurssecretariaat van de gemeente Aalburg,  telefoonnummer   0416-698763.

Boze betrokkenen Veen komen verhaal halen bij nieuwjaarsreceptie

WIJK EN AALBURG - Enkele personen die afgelopen week betrokken waren bij de rellen in Veen hebben donderdagavond verhaal gehaald tijdens de nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis. In de raadszaal spraken zij burgemeester Fons Naterop aan. De toon was dreigend, maar wat er precies gezegd is is niet bekend. Na ongeveer twintig minuten verliet de groep het gemeentehuis weer. De gemeente Aalburg wil niet op de zaak in gaan. Aldus Het Kontakt.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.