maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Gemeentelijke nieuwjaarsmomenten in Altena

30 december 2013 (door WerkendamNet)
ALTENA - Aalburg, Werkendam en Woudrichem houden weer hun traditionele nieuwjaarsrecepties. Wie wil is van harte uitgenodigd om elkaar de hand te schudden.
 
De gemeente Aalburg begint de reeks op donderdag 2 januari. Onder het genot van een hapje en een drankje bestaat er gelegenheid elkaar te ontmoeten tussen 19.00 en 21.00 uur. Rond 19.30 uur zal Burgemeester Naterop een nieuwjaarstoespraak houden.
 
Woudrichem organiseert de otnvangst een dag later op vrijdag 3 januari 2014 van 16.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis van Woudrichem. De receptie begint om 16.00 uur met een officieel gedeelte. Bij de gemeente Woudrichem wordt tevens de Cultuur- en vrijwilligersprijs uitgereikt.
 
In Werkendam ontvangt de gemeente haar gasten op dinsdag 7 januari van19.00 tot 21.00 uur. De receptie is in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Werkendam. Burgemeester Carla Breuer houdt haar nieuwjaarstoespraak rond 19.45 uur.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.