donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Nieuw Motel The City mikt op toeristen en zakenlieden

28 december 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Zaterdagmorgen opende burgemeester Naterop officieel het nieuwe motel The City in Veen. Samen met vader en zoon Martien en Henno Timmermans knipte hij een lint door. Vader en zoon zijn de eigenaars van de 43 spiksplinternieuwe appartementen, die onderdak kunnen bieden aan een honderddertigtal gasten. De kamers zijn geschikt voor twee of maximaal vijf personen en in ruimte ­variërend van 28 tot 75 m2. Ieder appartement is voorzien van een keuken, badkamer en prima te beslapen bedden.

Het nieuwe motel staat aan de Veense Steeg op de plek waar voorheen Outlaw City gevestigd was. Het motel is duurzaam gebouwd door (merendeels) lokale ondernemers.

Zakenlieden
De uitbaters mikken met hun motel op zakenlieden, toeristen en mensen uit de regio die voor één of meerdere dagen een onderkomen zoeken. In Veen kunnen ze nu prima terecht. Ook de auto krijgt daar alle ruimte... Direct voor de deur.

Hans Verbeek maakte een leuke reportage van de opening... (Foto uit YouTube-filmpje)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.