zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Brommobielbestuurder gewond bij ongeval op Groeneweg Veen

27 december 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Een bestuurder van een brommobiel raakte vrijdagavond zwaar gewond. Het ongeval gebeurde rond de klok van half zes op de Groeneweg in Veen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Een vrouw werd ter plaatse behandeld aan haar verwondingen door ambulancepersoneel.

Er waren drie auto's betrokken bij het noodlottige voorval. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend. De technische recherche heeft de zaak in onderzoek. Hiertoe werd de Groeneweg voor enige tijd afgesloten. De brommobiel lag stevig in de kreukels.

UPDATE zaterdagmorgen 10:00 uur

Via de social media (Facebook) laat Piet Dammers uit Veen weten, het betrof zijn vader, dat deze niet zwaargewond is. Zijn situatie is stabiel. De oorzaak was een hartaanval die Dammers senior kreeg.

UPDATE 2 - Zaterdagmiddag 15:00 uur - politiebericht

Een 72-jarige Veense bestuurder van een brommobiel raakte vrijdagavond 27 december rond 17.30 uur door een aanrijding zwaar gewond op de Groeneweg.

De brommobiel en een achter hem komende auto reden vanuit Veen over de Groeneweg. Een derde voertuig reed hen tegemoet op de zelfde weg. Op de kruising met de Wijksestraat reed de bestuurder van de brommobiel zijn voertuig op de verkeerde weghelft. Vermoedelijk werd hij onwel. Daardoor ontstaat er een aanrijding met de tegemoetkomende auto. De brommobiel tolt door de aanrijding, waardoor ook de achterliggende auto wordt geraakt. De Veennaar wordt met spoed zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij blijkt buiten levensgevaar te zijn. Ook de bijrijdster van de eerst geraakte, tegemoetkomende auto is ter controle in het ziekenhuis opgenomen omdat zij zwanger is.

Technisch onderzoek
Verkeersongevalanalisten onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. De auto's zijn weggetakeld.

Lees meer over:

Politie ongeval Groeneweg auto Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.