donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Motel The City zaterdag open

27 december 2013 (door AalburgNet)

VEEN - In Veen wordt zaterdag het enige motel in het Land van Heusden en Altena geopend. Vader en zoon Martien en Henno Timmermans hebben hun project ‘The City’ genoemd. En dat is niet helemaal zonder reden, verklaart Henno. “Het heette hier eerst Outlaw City”, legt hij uit, verwijzend naar het evenementenbureau dat de laatste jaren gehuisvest was aan de Veensesteeg. Daar is nu weinig meer van over. In iets meer dan een jaar tijd zijn er 43 appartementen gebouwd, geschikt voor twee of maximaal vijf personen en in ruimte ­variërend van 28 tot 75 m2. Ieder appartement is uitgerust met een keuken, badkamer en goede bedden.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.