zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Genderen maakt het laat Nieuwjaarsnacht

24 december 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - In Genderen wordt op 31 december een tent geplaatst op het marktplein in de Oegemastraat. Deze zal ’s nachts van 01.00 tot circa 03.15 uur open zijn. De dorpsraad zorgt voor een hapje en een drankje en hoopt op veel gezelligheid, saamhorigheid en plezier.

De dorspraad Genderen laat weten: 'Het is voor ons de eerste keer dat we dit organiseren met oud en nieuw en het is met name bedoeld om de jeugd van Genderen een leuke nacht te bezorgen, omdat ze in de buurt nergens terecht kunnen in een uitgaansgelegenheid vanwege de leeftijd.

Iedereen is van harte welkom om het nieuwe jaar op een gezellige en leuke manier met elkaar in te luiden! Wij hopen een ieder ’s nachts hier te ontmoeten en zo op een rustige en zeker een gezellige nieuwjaarswisseling! Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummers.

Hartelijke groeten en tot 1 januari!
Dorpsraad Genderen
'

Evelien Rugers 0416-693127
Leonie Brouwers 06-57998946

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.