vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wereldwinkel ondergaat metamorfose

24 december 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dit jaar vierde Wereldwinkel Woudrichem haar tienjarig jubileum. Het opknappen van de huidige winkel aan de Molenstraat 13 stond hoog op het verlanglijstje en in januari is het zo ver. De Wereldwinkel wordt van top tot teen geschilderd en de gehele inrichting wordt vernieuwd. Eind januari zijn de klanten weer van harte welkom in een compleet vernieuwde winkel.

De verbouwing van de winkel zal bijna de hele maand januari in beslag nemen. Bij de verbouwing wordt zoveel mogelijk het winkelconcept van de landelijke formule van Wereldwinkels aangehouden. Ook wordt de nieuwe huisstijl van Wereldwinkels toegepast. Deze is in de frisse kleuren donkerblauw en wit en voorzien van de slogan ‘dé fairtrade cadeauwinkel’.

Handige mannen en vrouwen
De Wereldwinkel kan nog de hulp van een paar handige mannen en vrouwen gebruiken. Het gaat om werkzaamheden als het verwijderen van het interieur, voorbewerken en schilderen van wanden, plafonds en deuren en het monteren van stellingen en kastjes. Reacties zijn harte welkom via info@wereldwinkelwoudrichem.nl

Uitverkoop
Vanwege de verbouwing in januari heeft de Wereldwinkel dit jaar slechts twee dagen uitverkoop: op vrijdag 27 en zaterdag 28 december. De klanten kunnen dan profiteren van 10% jubileumkorting op alle cadeauartikelen (non-food) en 25% korting op alle kerstartikelen. Dit is ook de gelegenheid om nog fairtrade producten in te slaan voordat de winkel haar deuren sluit.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.