vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Van der Kolk winnaar kerstboutsnoeken

23 december 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - De laatste wedstrijd die in het viswedstrijdrooster  van 2013 stond vermeld was die van afgelopen zaterdag, het jaarlijkse kerstbout snoeken waarbij het viswater was vrij gegeven.

De inschrijving vond plaats in café 't Zwaantje te Genderen. Er waren deze ochtend zestien deelnemers. Tijdens het inschrijven werden de deelnemers verwelkomt met een kopje koffie. Voor het vertrek naar de waterkant werd afgesproken om 12.00 uur terug te zijn in het café.

Om 8.00 uur vertrokken de groepjes. Het weer was bewolkt en er stond een stevige wind van 5-6 Bft dus echt snoekweer. Bij terugkomst in het café stonden de tafels al gedekt en at de groep brood met spek en een kom erwtensoep die met smaak werd veroberd. Deelnemer Van der Stelt schrijft: 'Nadat we dit allemaal hadden verorbert maakte de voorzitster de uitslag bekent en reikte de prijzen uit. Er waren deze ochtend vijftien snoeken gevangen en het ging erom wie de grootste zou vangen. Toen de prijzen en de uitslag bekend waren, werden Suzan en Harold nog bedankt voor de goede zorgen en wensten we elkaar nog prettige kerstdagen en een goed begin  van 2014 toe.'

De uitslag:

1    T. van der Kolk 102 cm.
2    H. Weck   81 cm.
3    T. Vos 78 cm -77 cm.
4    V. van der Stelt 77 cm -76 cm.
5    B. Naayen 77 cm - 61 cm - 57 cm - 57 cm - 57 cm.
6    Z. van der Stelt 65 cm -61 cm.
7    H. van Drunen 65 cm -59 cm.

De overige deelnemers hadden geen snoek gevangen.  

Het bestuur van H.S.V. de Bergse Maas wenst iedereen  veel visplezier toe in het nieuwe jaar.  

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.