vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Holland Ladies Tour dankt supporters in winterse videoboodschap

23 december 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - De organisatie van de Holland Ladies Tour (HLT) heeft een sfeervolle winterse video uitgebracht. HLTour-promotor Fientje Bax dankt hierin iedereen voor zijn of haar bijdrage aan het geslaagde wielerevent. De vijfde etappe van het wielerwedstrijd startte zaterdag 7 september in Zaltbommel en eindigde later die middag in Veen.

De Holland Ladies Tour is een meerdaagse Nederlandse wielerwedstrijd voor vrouwen met een internationale deelname. De wedstrijd met de UCI 2.1 status (2011) wordt georganiseerd sinds 1998 en bestaat in de regel uit zes of zeven etappes. Ruim 80 rensters uit diverse landen werden die ochtend van 7 september weggeschoten door burgemeester Van Den Bosch van Zaltbommel.

Ondernemende vrouw
In de aportheose van de Holland Ladies Tour voltrok zich ook de ontknoping van wat The Battle of Altena is gaan heten. Tien toppers - ondernemende vrouwen - streden om de prestigeuze titel Dé Ondernemende vrouw van Altena 2013.
Marianne Koorengevel beklom de hoogste trede bij de vakjury, Sandra Paans kreeg de publieksprijs. Met in het kielzog van deze twee dames Laura Leijser, die de aanmoedigingsprijs in de wacht sleepte.

De redactie van AltenaSteden.net mocht figureren in de jury van De meest Ondernemende vrouw samen met HLT-promotor Fientje Bax en de journalisten Piet Hartman en Hannie Visser. Groep Ondernemend Altena (onderdeel AltenaSteden.net) zorgde voor de nieuwsverspreiding en de stemregistratie.

 

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.