donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Geslaagde Meet en Greet Kadijk BU

23 december 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op vrijdagavond 13 december organiseerde de Kadijk Beach University een meet and greet avond voor supporters, sponsoren en overige belangstellenden. De avond werd druk bezocht en er werd veel informatie uitgewisseld.

De Kadijk Beach University leidt jonge beachvolleyballers op voor de nationale en internationale top, maar biedt daarnaast heel veel meer. Zo wordt er ingegaan op voeding, mediatraining, communicatie, mentale training, planning etcetera. Ook worden er belangrijke aanvullende trainingen aangeboden, zoals kracht en atletiek. Met deze topsportopleiding krijgen de spelers ook als ze geen kampioen worden toch een grote hoeveelheid informatie en ervaring mee, waar ze in hun latere leven ook veel aan hebben. Ook werden de kampioenen gehuldigd, zij ontvingen een bal in de kleur van de medaille die ze eerder dit jaar op het open Nederlands kampioenschap hebben gewonnen.

Podium
Daarna was het podium voor het team Jessica Smit-Roos van der Hoeven, die met behulp van een mooie presentatie en filmpjes lieten zien hoe zij als professioneel topteam werken om nationaal en internationaal aan de weg te gaan timmeren.

De drukbezochte avond werd beëindigd met een gezellig samenzijn.

Lees meer over:

sport kadijk beach beachsport
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.