maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Project 't Rond vordert gestaag

21 december 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag 14 december j.l.  was er in het complex ’t Rond wederom een open dag waarbij nu voor alle woningtypen een kijkappartement bezichtigd kon worden. De eerdere opening van het kijkappartement in november was een groot succes en vormde de aanleiding voor het openen van kijkappartementen voor alle woningtypen.

'Ook dit keer was de opkomst overweldigend en stond men versteld over de ruimte die de woningen bieden', aldus Van Schijndel Bouwgroep. Het uitzicht over Woudrichem - extra versterkt door de grote raampartijen - verraste de continue bezoekersstroom.

Winkels
Alle winkelruimten gelegen aan 't Rond zijn inmiddels vergeven, De toekomstige bewoners hoeven voor hun boodschappen niet ver van huis te gaan. De eerste winkel, de opticien Altena Optiek, opent al op 3 januari.

Project 't Rond vordert dus gestaag. Zo begint ook de alleen voor de bewoners toegankelijke daktuin op de eerste verdieping steeds meer vorm te krijgen. Ook zullen de winkels in het nieuwe jaar prima bereikbaar zijn dankzij de bestrating van het parkeerterrein en de trottoirs.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.