vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Plattelandspolitie komt er en onderhoudszorgen N322 worden begrepen

20 december 2013 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Drugscriminaliteit op het platteland wordt steviger aangepakt en de zorgen rond de N322 zijn gedeeld. Twee wapenfeiten die op het conto van het Woerkumse CDA Statenlid Roland van Vugt kunnen worden bijgeschreven.

Het succesvolle opsporingteam dat de criminelen in de vijf Brabantse steden opjaagt, gaat ook aan de slag in de Brabantse plattelandsregio's. CDA Statenlid Van Vugt pleitte hier onlangs voor door middel van Statenvragen, alsmede het mobiliseren van burgemeesters uit diverse plattelandsgemeenten. Minister Opstelten legt er de komende drie jaar ook ruim 4 miljoen euro bij.

Winst
Ook op de vragen over de N322 antwoord het provinciebestuur positief.
Van Vugt: " Ik heb de indruk dat de zorg over de de gevolgen van het groot onderhoud voor inwoners en ondernemers goed zijn geland. CDA en Gemeentebelangen trokken aan de bel bij provincie en gemeente en er heeft inmiddels op mijn verzoek overleg plaatsgevonden tussen wethouders en gedeputeerde."
Belangrijk is volgens Van Vugt dat niet enkel de prijs een bepalende factor wordt bij deze aanbesteding, maar ook snelheid van de werkzaamheden en communicatie erover. Dat is winst volgens hem. (Foto: CDA Statenlid Roland van Vugt)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.