vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Trailrun: stekkeren door de Biesbosch

18 december 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na de SportivityCross van vorig jaar wilden Altena Road Runners ook dit jaar weer iets leuks organiseren. De ruige Biesbosch laat zich goed lenen voor een prachtige TrailRun en daarom gaat de club op de laatste zaterdag van het jaar, 28 december, de Sportivity TrailRun organiseren. Zoals de naam al aangeeft is Fitness centrum Sportivity de sponsor en zij steunen het event door hun kleedruimte en douches beschikbaar te stellen.

Ook wordt er dit jaar een goed doel aan de loop verbonden. Anton Sterk, één van de trouwe deelnemers van het circuit gaat voor WarChild de Mont Ventoux op rennen. Het is hierbij de bedoeling dat hij zoveel mogelijk geld gaat verzamelen voor Safe Spaces in Libanon voor Syrische vluchtelingen. arr: 'Wij gaan hem daarbij graag helpen door 5 euro per deelnemer te schenken aan dit doel.'

Het inschrijfgeld dit jaar is dan ook € 7,50 en hiervoor krijg je ook nog een kop koffie of thee na afloop van de loop. Schrijf wel snel in want er kunnen maximaal 100 personen deelnemen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.