donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Beheerders De Hoogt dragen stokje over

18 december 2013 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Het gebouw De Hoogt in Uitwijk krijgt nieuwe beheerders. Het gebouw wordt bijgehouden en gecoördineerd door Corrie van Rijswijk uit Uitwijk. Zij zorgt ook voor de consumpties tijdens alle activiteiten in en rond het gebouw.

Met ingang van 1 januari 2014 zal het beheer van De Hoogt worden overgenomen door Elly en Adriaan Lievaart. De huidige beheerders stoppen na een periode van twintig jaar om te gaan genieten van hun welverdiende rust.

De overname zal geruisloos verlopen en heeft voor alle activiteiten in en rondom de Hoogt geen merkbare verschillen. Voor besprekingen van het gebouw voor alle activiteiten zoals vergaderingen, verjaardagen, feesten en partijen welke in het jaar 2014 vallen kunt u contact opnemen met de nieuwe beheerders onder volgende gegevens.

beheerders@de-hoogt.nl
Elly Lievaart
Uitwijksestraat 3
4288 JB   Uitwijk
0183-442153
06-57343230

Lees meer over:

Uitwijk de hoogt gebouw beheer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.