donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Politie vraagt aandacht voor woninginbraken

17 december 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Sleeuwijk werd de achterliggende dagen opnieuw opgeschrikt door een aantal woninginbraken. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor. Eerder die week, op woensdagavond 11 december 2013, hield de politie nog drie mannen uit Den Haag aan op verdenking van diverse woninginbraken in onder andere Sleeuwijk. De politie is in de strijd tegen woninginbrekers ook afhankelijk van informatie uit de wijk. Meld verdachte situaties daarom altijd via 112.

Vier inbraken
Tussen donderdagavond 12 december en zondagochtend 15 december 2013 is ingebroken in een woning aan de Vijfmorgen. Er werd een raam opengebroken aan de achterzijde van de woning.

Maandagavond 16 december 2013 is ingebroken in een woning in de Jan van Arkelstraat. Ook hier is een raam geforceerd aan de achterzijde van de woning.

Maandag 16 december 2013 sloegen inbrekers toe in de woning aan de Bijterskil. Ze maakten daarbij gebruik van twee vuilcontainers als klimgerei om bij een raam op de eerste etage te kunnen komen en dit raam te forceren.

Tips
Op Werkendam.net heeft de redactie een grote lijst ('Hoe maakt u het inbrekers moeilijk?) met tips opgenomen wat mensen zelf kunnen doen aan preventie. Deze lijst is ook afkomstig van de politie.

Lees meer over:

Politie Inbraak inbrekers dieven
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.