maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Politie houdt twee verdachten aan in zaak hennepkwekerij

17 december 2013 (door WerkendamNet)

HANK - De politie heeft afgelopen maandag in een pand aan de Kurenpolderweg een hennepstekkerij aangetroffen. In de stekkerij stonden 35 moederplanten en 648 stekken. In het pand hield de politie twee verdachten aan, een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 48-jarige vrouw uit Breda. Ze zijn voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

Agenten reageerden maandag 16 december 2013 rond 16.00 uur op een melding dat in het pand een hennepkwekerij zou zitten. Ze stelden samen met de eigenaresse, die haar pand had onderverhuurd, een onderzoek in. In het pand troffen ze inderdaad hennep aan. Terwijl de agenten bezig waren met onderzoek, parkeerden een man en vrouw hun auto op de oprit van het pand. Het stel maakte zich bekend als de bewoners, waarop ze zijn aangehouden. Het gaat om een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 48-jarige vrouw uit Breda.

Ingesloten
De twee zijn voor nader onderzoek en verhoor ingesloten en zitten nog vast. De stekkerij, die bestond uit 35 moederplanten en 648 stekken, is maandagavond geruimd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.