vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Opnieuw Nieuwjaarsduik in Aalburg

16 december 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - De Nieuwjaarsduik in Aalburg is traditie geworden, want op 1 januari 2014 wordt in Wijk en Aalburg al voor de tiende keer een echte serieuze duik georganiseerd. Volgens de organisatie is dit het 'snelste evenement' dat in de gemeente Aalburg georganiseerd wordt.

De organisatie is sinds het begin in handen van NOAD'32, EHBO, WZV Trident en WSV De Vrijbuiters. Zoals gebruikelijk wordt ook deze tiende duik weer door de bekende soep- en worstfabrikant UNOX als serieuze duik aangemerkt. Dit betekent dat deze fabrikant weer garant zal staan voor de erwtensoep en natuurlijk de bekende oranje mutsen tegen de koude oortjes. Volgens mede-organisator en deelnemer Jan van Rijswijk helpt zo’n muts echt tegen de kou.

De veiligheid wordt in de gaten gehouden door Van Rijswijk Divers,  EHBO en de boot met Tridenters. 'Dus mensen aarzel niet en geef je op. Maak er met elkaar een mooie jubileumduik van', laat Sophia Schreuders enthousiast weten. 'Deelnemen is in deze crisistijd nog steeds GRATIS en men krijgt hiervoor een muts met oorkonde en gratis soep. Dus wat wil je nog meer!'

Tijdstip van de duik is 14.30 uur. Deelnemers dienen echter wel al om 14.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van NOAD'32 alwaar men zich kan inschrijven.

Vooraf inschrijven is natuurlijk ook mogelijk door een e-mail te sturen naar: bibberduik@live.nl of telefonisch op nummer: 0416-692781.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.