dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Automobilist verliest macht over het stuur en belandt in sloot

13 december 2013 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - Een 62-jarige man uit Heusden, is vrijdagmorgen rond 05.50 uur op de Mostaardweg met zijn auto van de weg geraakt en in een sloot beland.

De auto lag op de bestuurderszijde, de bestuurder was gewond aan zijn hoofd omdat hij daarmee tegen de voorruit gekomen. Hij is door brandweerlieden uit zijn benarde positie bevrijd en met een ambulance ter observatie overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Over de aard van zijn verwondingen en de onvang van de schade is niets bekend.

Sloot
Eerder deze week belandde in Genderen een vrachtauto met gasflessen in de sloot. Slootwater heeft kennelijk een ongelukkige aantrekkingskracht op het rijdende verkeer. Het komt vaker voor in de regio. Onderstaand een aantal links op Aalburg.net naar berichten waarin eerder voertuigen te water raakten.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.