maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Interlinerhalte Nieuwendijk in maart een feit

13 december 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De CDA-fractie heeft zich drie jaar lang sterk gemaakt om de interlinerhalte Nieuwendijk gerealiseerd te krijgen. De inzet lijkt nu te gaan slagen.

Woordvoerder Otto van Breugel: "Het CDA heeft goed geluisterd naar de jongeren waar dit een vurige wens voor was. Wethouder Wim de Jong liet er geen gras over groeien en ging ermee aan de slag zorgde zelfs voor dat de Provincie deze halte voor 75% voor haar rekening neemt. De planning is dat in maart 2014 de halte in gebruik gaat en dat jong en oud niet meer naar de Tol hoeft zeker nu het koud is. Het CDA is trots op dit resultaat."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.