maandag 29 november 2021

Alles over Altena

SeniorWeb start weer met diverse computercursussen

10 december 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Stichting SeniorWeb Land van Heusden en Altena wijst senioren (50+) de weg op de digitale snelweg met workshops voor tablets, computercursussen en workshops. SeniorWeb gaat ook in 2014 verder met diverse cursussen en workshops.

Een greep: Basis- en vervolgcursus Windows 7 en Windows 8. - Overstapcursus van Windows 7 naar Windows 8 - Cursus Digitale fotobewerking Picasa - Cursus Internet en e-mail - Workshop Digitaal een foto album maken (Albelli) - Workshop Mappen maken op de PC - Workshop werken met de iPad (Apple) of met de Samsung Galaxy (Android) - Workshop Rabo internetbankieren.

Locaties
Op vijf locaties in het Land van Heusden en Altena is het mogelijk een cursus te volgen, onder andere in Werkendam, Nieuwendijk, Rijswijk, Wijk en Aalburg en Genderen. Sinds kort worden ook op de nieuwe locatie bij Rabobank Altena in Almkerk (Sportlaan 170) cursussen en workshops gegeven.
Uiteraard kunt u altijd onze inloopplaatsen van SeniorWeb bezoeken met al uw vragen.
In het bijzonder willen wij ook hen die vragen en/of problemen hebben met hun iPad- of Samsung tablet uitnodige, om naar deze inloopplaatsen te komen. Kijk op de website voor de dichtstbijzijnde locatie, www.seniorweb.nl/lessen/leercentra

Inschrijven
Aanvragen van informatie- inschrijfformulier, inlichtingen en/of opgeven bij: Margriet Westerlaken, Buitenlust 15, 4254 XS Sleeuwijk, tel. 0183-30 18 55 of 06- 49 89 68 67 en e-mailadres: altena.cursusadmin@swleercentra.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.