donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Jochem Uithoven zesde op Eindhoven Cup

10 december 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Dit weekend stond de Eindhoven Cup op het programma. De Eindhoven Cup is een allround toernooi waarbij de kleine vierkamp verreden wordt. Jochem Uithoven had zich hiervoor geplaatst via zijn tijden die hij dit seizoen op de klok had gezet. Bij dit toernooi zijn er drie startbewijzen te verdienen voor het NK Allround.

Op zaterdag stond de 500m als eerste afstand op het programma. De nog steeds niet geheel fitte Jochem kwam tot een verdienstelijke 38.92 en wist daarmee de 17e plaats te behalen. De tweede afstand op zaterdag was de 5000m. Jochem reed een mooie vlakke race en kwam tot de tiende plaats met een tijd van 6.54.88. Na twee afstanden was Jochem terug te vinden op plaats acht.

PLaats negen
Op zondag was de 1500m de afstand waarmee de dag van start ging. Jochem kwam tot een tijd van 1.55.11 wat goed was voor plaats negen. De slotafstand was de 3000m. Jochem reed de gehele afstand op het schema van zijn persoonlijke record. Uiteindelijk reed Jochem de vijfde tijd met 3.58.90. Dit was met 0.3 sec net boven zijn persoonlijke record.

De Eindhoven Cup werd gewonnen door Tom van Beek voor Jos de Vos en Pim Cazemier. Jochem mocht zeer tevreden zijn over zijn optreden dit weekend en werd verdienstelijk zesde. (Snelle Jelle)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.