maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Glazen Etalage: nog een paar dagen

9 december 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN -  Vrijdag 13 december om 09.00 uur gaat De Glazen Etalage 2013 van start. Ballegooyen Modes, Radio A-FM en Altena TV gaan ook dit jaar actievoeren voor de 3FM actie Serious Request.   

Wat vorig jaar begon als een gloednieuwe actie, gebaseerd op het glazen huis van radiozender 3FM, was direct een daverend succes met een opbrengst van ruim 11.000 euro. Deze opbrengst werd opgehaald door het draaien van verzoekplaten en dankzij acties die door verenigingen, stichtingen en bedrijven werden georganiseerd.

Dit jaar zal de Glazen Etalage plaatsvinden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2013. Het radio– en tv-spektakel start vrijdagmorgen om 9.00 uur en zal met een spetterende finale eindigen rond 18.00 uur op zaterdagavond. Tal van artiesten, regionale en nationale prominenten hebben hun medewerking al toegezegd en de veiling is ook weer gevuld met leuke items. Het beloofd een spetterend programma te worden waar u geen minuut van hoeft te missen. Voor deze actie is ook een speciale actiewebsite online die u kunt bezoeken op www.glazenetalage.nl

Welkom
Natuurlijk is dit alles te beluisteren op Radio A-FM. Maar inwoners uit Gorinchem, Giessenlanden, Werkendam, Woudrichem of Aalburg kunnen afstemmen op Ziggo TV kanaal 40 om alles LIVE mee te maken. Ook bent u van harte welkom aan de Molenkade 25 in Dussen om bij de Etalage uw steentje bij te dragen en de DJ’s te ondersteunen.

Dit jaar focust de Glazen Etalage zich, evenals de landelijke actie Serious Request in Leeuwarden van 3FM, op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Een stille ramp waar het Rode Kruis zich hard voor maakt.

Kijk voor meer informatie over deze actie op www.glazenetalage.nl
 
Radio A-FM is te ontvangen op 107.1 en 107.8 FM en in de gemeente Woudrichem en Werkendam op de kabel 102.0 FM. In de gemeente Gorinchem, Giessenlanden, Werkendam, Aalburg en Woudrichem is Radio A-FM ook te ontvangen op digitaal radiokanaal 780. Internet: www.radioafm.nl  
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.