woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Commissaris van de Koning houdt vast aan één Altena-gemeente

6 december 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - De commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Wim van de Donk, bracht een werkbezoek aan de gemeente Aalburg gebracht.

Tijdens het werkbezoek heeft hij onder andere afzonderlijk overleg gevoerd met de burgemeester, het college van burgemeester en wethouders en met de fractievoorzitters. Daarnaast werd een rondrit door de gemeente gemaakt, waarbij een aantal grotere projecten zijn bekeken..

Een belangrijk onderdeel van het werk bezoek was ook het bezoeken van twee in Aalburg gevestigde bedrijven, te weten Correct diensten in Wijk en Aalburg en loonbedrijf Kasteel Meeuwen.
Bij Correct diensten kregen vooral de onderdelen maatschappelijk ondernemen en beveiliging aandacht. Bij kasteel Meeuwen is vooral gesproken over de nieuwe ontwikkelingen die het bedrijf voor staat.

Samenwerken
Met de fractievoorzitters is ook gesproken over de samenwerking van de drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena. De Commissaris heeft daarbij aangegeven dat hij van het van groot belang acht dat de drie gemeenten met elkaar in gesprek blijven hoe men naar de toekomst toe het beste kan samenwerken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.