woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos, fietskoningin zonder sterallures

6 december 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Ze is de absolute koningin van het fietsen, als tweevoudig olympisch kampioen en twaalfvoudig wereldkampioen. Toch is Marianne Vos – wederom 'wielrenster van het jaar' – bovenal bescheiden, vriendelijk en volwassen. Bovendien kan ze haar succes relativeren. "Het leven is toch wel leeg en loos, zonder geloof."  De prestaties die ze jaar in jaar uit levert, zijn ongekend. Afgelopen september prolongeerde ze nog haar wereldtitel in het Italiaanse Florence, door 'alleen aan te komen'. Dat is synoniem voor de tegenstand vermorzelen. Dit jaar is ze genomineerd voor Sportvrouw van het Jaar.

Lees HIER verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.