dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Schoolkids krijgen les over landbouwvoertuigen

6 december 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Dinsdagmiddag zijn de kinderen van CNS De Kandelaar, en wel die uit groep 7 en 8, op bezoek geweest bij basisschool De Ganzenhof in Giessen. In de middag werd daar uitleg gegeven over grote landbouwvoertuigen. Het ging onde rmeer over: 'Hoe gedragen deze voertuigen zich in het verkeer en waar moeten wij, als fietsers, op letten.'

Pop Henk
Na de uitleg hebben de kinderen de voertuigen buiten bekeken en goed onderzocht. Er stond een trekker met ploeg, een kraan en een trekker met een kar. Alle kinderen mochten in de voertuigen gaan zitten. De voertuigen werden opgemeten en uitgeprobeerd. Pop Henk werd omver gereden en natuurlijk ging iedereen op zoek naar de ‘dode hoek’ van deze kanjers.

Al met al dus een bijzonder leerzame middag daar in Rijswijk en Giessen aldus de informatie die de school deelt op haar website.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.