dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Sterk optreden van Nick Uithoven in Hoorn

2 december 2013 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - Zaterdagavond stond in Hoorn de achtste wedstrijd om de KPN Marathon Cup op het programma. Het was een fantastisch georganiseerde avond waar het publiek massaal op afgekomen was. Zo hoort marathonschaatsen te zijn: mooie wedstrijden, veel strijd , veel publiek en mooie winnaars.

Team Snelle Jelle ging deze avond van start met Nick, Ruud en Robert van Dalen. Jochem en Pieter-Jan waren kilometers aan het maken op de fiets in Tenerife en Robert Bovenhuis was actief in de World Cup in Astana. Het vele publiek had de rijders gretig gemaakt en vanuit de start was het een spervuur aan demarrages. Nick was erg actief en telkens goed van voren te vinden.

Lees verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.