woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

SOOLvA heeft nieuwe directeur

2 december 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Het bestuur van de Stichting Openbaar Onderwijs Land van Altena (SOOLvA) heeft vandaag Ton Lenting uit Gorinchem benoemd tot de nieuwe interim bovenschoolse directeur van de Stichting Openbaar Onderwijs Land van Altena. Hij volgt hiermee Albert Renders op. Lenting wordt benoemd voor de periode tot aan de zomervakantie van 2014.

Klik om in te voegen...Lenting heeft een eigen adviesbureau (Adviesbureau Lenting B.V.) en heeft veel ervaring met interim-werk op het gebied van (basis-) onderwijs. Aldus het vandaag uitgegeven persbericht.

Ervaring
Drs. Ton Lenting MMC heeft zijn expertise in management & organisatie, onderwijsinnovatie, veranderkunde, Passend Onderwijs, coaching & supervisie en interim-directeur. Lenting is actief voor OPDC Citadel en is al meer dan 25 jaar in het onderwijs werkzaam als orthopedagoog, GZ-psycholoog en management consultant. (Foto OPDC Citadel)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.