donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Charles Dickens inspireert Nooit Gedacht

2 december 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag 14 december organiseert Fanfare Nooit Gedacht een prachtig kerstconcert geïnspireerd door “A Christmas Carol” van Charles Dickens. Gasten van het concert wanen zich echt even terug in de tijd. De victoriaanse tijd van grote sociale tegenstellingen, van rijkdom maar ook van grote armoede. In de concertzaal lopen, straatschoffies, dienstmeiden, maar gelukkig ook deftige dames en heren die u verwelkomen.

Niet alleen de zaal wordt naar deze tijd omgetoverd ook in het optreden zul je de victoriaanse tijd terug horen. De muzikanten van Fanfare Nooit Gedacht onder leiding van Edwin Matthee zorgen voor muzikale gedragenheid. Lyrische klanken laten u terug denken aan die tijd van, de tijd van de grote verschillen. Nooit Gedacht opent met de spetterende klanken van” Fanfare from La Peri, maar ook de eenvoud die het werk “A Polisch Christmas Music” uitstraalt zullen ze ten gehore brengen. Uiteraard komen er nog veel meer werken voorbij. Denk bijvoorbeeld maar eens aan “The Little Drummers Boys”. Dit muziekwerk word op deze avond door de twee jongste slagwerkers van Nooit Gedacht vertolkt. Nederpopkoor A27 onder leiding van Lijn van der Wiel brengen u vrolijk gezang en vertolken in hun liederen waar Kerstfeest over gaat. Deze twee muzikale disciplines samen zorgen voor afwisseling, contrast maar gelijktijdig ook samenhorigheid. Het wordt een concert dat u nog lang zult heugen en u mee zal nemen in de donkere dagen voor kerst.

Kaartverkoop
Op 23 november jl. is de kaartverkoop van start gegaan. Als we op deze voet door blijven verkopen, zal het concert zeker uitverkocht zijn. Voor diegene die nog een kaart willen zullen snel moeten reageren. De kaarten kosten € 5,00 per stuk inclusief in de pauze koffie of thee. De kaarten zijn verkrijgbaar bij De knipshop, Kruisstraat 8 in Almkerk.

U kunt de kaarten ook bestellen via kaartennooitgedacht@gmail.com en uiteraard ook via leden van Fanfare Nooit Gedacht of Nederpopkoor A27.

Zie ook De Agenda op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.