maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Jongen (17) betrapt op rijden zonder rijbewijs

30 november 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Agenten zagen gisterenavond op de Noordeveldseweg een auto slingerend rijden. Ze vertrouwden het niet en lieten de auto stoppen. De bestuurder bleek een 17-jarige jongen uit Tilburg zonder geldig rijbewijs.

Rond 20:15 uur zagen agenten een auto rijden op de Noordeveldseweg. Dit voertuig viel op door de rijstijl. De agenten haalden de auto in en zagen vier jongemannen erin zitten. Ze lieten de jongens stoppen en vroegen naar de identiteitsbewijzen van de inzittenden en het rijbewijs van de bestuurder. Niemand bleek iets bij zich te hebben. Maar de jongen achter het stuur beweerde wel een geldig rijbewijs te hebben. Bij het controleren van de gegevens bleek dit niet waar te zijn.

De 17-jarige jongen is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Bij het verhoor bleek hij de auto geleend te hebben van een familielid.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.