zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Nemen van opties bij Wonen in Altena vervalt

26 november 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Wonen in Altena en Wonen Bommelerwaard hebben drie verdeelmodellen waarmee zij hun huurwoningen in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard verhuren: het aanbod-, loting- en optiemodel. Bij dit laatste model laat een woningzoekende vooraf via het nemen van en ‘optie’ weten, dat hij of zijn graag in aanmerking wil komen voor een bepaalde huurwoning. In het Land van Heusden en Altena is deze dienst gratis, in de Bommelerwaard betaalt u 5 euro per optie.

Nemen van optie vervalt
Vanaf november 2013 kunnen woningzoekenden geen optie meer nemen. Dit komt omdat Wonen in Altena en Wonen Bommelerwaard medio 2014 gaan samenwerken met 17 andere corporaties onder de naam Woongaard. In deze nieuwe samenwerking komt het optiemodel dan te vervallen.
 
Wie woningzoekende is en in het verleden een optie heeft genomen die behoudt deze tot het nieuwe systeem van start gaat. Iedereen met een optie ontvangt in het voorjaar van 2014 nog een persoonlijke brief met alle informatie over dit onderwerp.

Lees meer over:

Altena woonlinie wonen opties
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.