zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

HSV De Bergse Maas beleeft mooie prijsuitreikingsavond

25 november 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - Op vrijdag 15-11-2013 was onze jaarlijkse prijsuitreikingsavond in ons clubhuis Café 't Zwaantje te Genderen. Daar werd bij binnenkomst een kopje koffie met een plak cake geserveerd.

Om 20.00 uur heette de voorzitster Lena een ieder hartelijk welkom. Het was een volle bak deze avond,  want er waren geen afzeggingen.
Als eerste werd een begin gemaakt met de koningswedstrijden. Daar werd tot winnaar uitgeroepen Jhon de Ruiter, tweede werd Cor Lobregt en derde werd Hans Weck.

Arjo Bouman maakte daarna de uitslag van de visser van het jaar bekend. Die ging dit jaar wederom naar Hans Weck die eerste werd, tweede werd Toon van der Kolk en derde werd Zeger van der Stelt.

De 50 + uitslag werd bekend gemaakt door Zeger van der Stelt. Tijdens het bekent maken van de uitslag werden gelijk de prijzen in de vorm van een boodschappen pakket overhandigd. Als eerste eindigde Cor Lobregt, tweede werd Herman Bouman en derde werd Jhon de Ruiter.
De grootste vis die gevangen was bij het koningsvissen moest getrokken, worden want er waren twee vissers die een vis hadden gevangen van dezelfde lengte. De prijs werd uiteindelijk gewonnen door Jhon de Ruiter. De pieterman ging na trekking dit jaar naar Cor Lobregt. Dit is een vis die
gevangen is van een bepaalde lengte die na trekking tot stand komt.

Buffetje
In de pauze die was ingelast werd er een drankje geserveerd en werden er lootjes verkocht voor het prijzenfestijn. Nadat alles was bekend gemaakt gingen de gehuldigden op de foto en daarna werden de lootjes getrokken en werden de prijzen overhandigd.
Na afloop van dit alles werd er een buffetje geopend dat door Susan en haar personeel werd klaar gezet. Daar werd gretig van genomen en het was nog een gezellig samen zijn. Ook werd Susan nog in het zonnetje gezet met een bos bloemen die voor dit alles heeft gezorgd. Na het gezellig samen zijn kreeg iedere visser nog een kippakket van het koningsvissen mee naar huis als hij huiswaarts keerde. Dit was weer een gezellige prijsuitreikingsavond aldus het bestuur van H.S.V. de Bergse Maas.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.