zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Poster Optimaas achter het raam geeft kans op 'serieuze' prijzen

25 november 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Wie zich als lid van Optimaas heeft ingeschreven én de poster uit het infopakket achter het raam heeft hangen, maakt kans op 'serieuze' prijzen. Aldus een woordvoerder van de werkgroep Communicatie, één van de vrijwilligersgroepen die de campagne voor het Aalburgs breedbandnetwerk in het zadel helpen.

Aarzelend verschenen de eerste posters al in het straatbeeld, maar of de bewoners weten dat ze daarmee kans maken op een prijs, laat zich nog even raden. Optimaas zelf heeft dat nog niet breed gecommuniceerd in ieder geval.

De Optimaaswerkgroep laat weten: 'Het doel van de raamposteractie is om binnen de gemeenschap zichtbaar te maken hoeveel mensen voorstander zijn en misschien zo ook weer  twijfelaars over de streep trekken. De winnaars mogen in de krant en op de lokale sites, zoals Aalburg.net, vertellen waarom zij lid geworden zijn van Optimaas.' Een voorbeeld van een dergelijke reactie is te vinden in Het Kontakt van afgelopen week waar Caroline als eerste aanmelder liet weten: 'Ik moet 's nachts mijn gegevens uploaden omdat het overdag haast niet te doen is...'

Serieuze prijzen
Navraag bij Optimaas zelf bevestigde dat de posteractie inderdaad klopt en dat er zelfs 'serieuze prijzen' te winnen zijn. Trekkingsdata (er zijn er meerdere), voorwaarden en dergelijke worden binnenkort bekendgemaakt om reden dat de acties gefaseerd worden uitgerold.

Vanavond (25-11) is de eerste (in Genderen, Dorpshuis) van de zeven brede voorlichtingsavonden in de Aalburgse kernen. Ook voor de zakelijke markt komt er nog een info-avond.

(Foto Aalburg.net) 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.