woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Sint komt aan in Meeuwen

25 november 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Ondanks zijn drukke agenda bezocht de sint toch ook Meeuwen. In de  noodwoning kon hij samen met zijn pieten heerlijk uitrusten. Sinterklaas werd door de kinderen afgehaald bij de molen. De Hoofdpiet had zich boven in de molen verstopt. Maar waar was de rest? De overige pieten werden langs de Meeuwense kunstroute teruggevonden. Vanaf hier gingen iederen gezamenlijk naar het dorpshuis. De Sint en Pieten werden door veel hulpsintjes en -pietjes geholpen. (MeeuwenOnline)

KLIK hier voor de foto's op Meeuwense site...

(Archieffoto)

Lees meer over:

Sinterklaas Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.