Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Keurslager G. & J. Vos bekroond met één ster

25 november 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Keurslager G. & J. Vos uit Veen kreeg tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Rotterdam één ster toegewezen. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om deel uit te kunnen maken van het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hulstkampgebouw in Rotterdam verzamelden zich alle 76 finalisten uit Nederland, waaronder het team van de Veense Keurslagerij G. & J. Vos. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager G. & J. Vos tot de gelukkige sterwinnaars behoorde.
 
Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele organisatie wordt doorgelicht. Dit gebeurt middels verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde werd Keurslager G. & J. Vos door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam een team van retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook beoordeelden de finalisten elkaar en konden klanten hun stem uitbrengen.
 
(Foto: Team van Keurslager Vos - Foto Keurslager vos)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.